Welcome!
It sounds like you're yeast is overflowing your fermenter during primary fermentation.
The first thing you should do is ensure that you have plenty of extra head space in your fermentation vessel.
For a typical ~19L batch (US 5 gallons), most homebrewers use a ~25L fermenter (US 6.5 Gallons).
Ensure that you have proper temperature control so that the fermenter does not get too warm. This has the added benefit of producing better tasting beer.
There is a product called FermCap-S that helps to keep foam down during fermentation and the boil:
https://www.morebeer.com/products/foam- ... ngredients
Finally, you can attach a blowoff hose to the fermenter instead of an airlock like in this photo. That way if it does overflow, you are catching it in the bucket or jug.
Hope this helps-
Benvenuto!
Sembra che tu sia lievito è straripante vostro fermentatore durante la fermentazione primaria.
La prima cosa che si dovrebbe fare è assicurarsi di avere un sacco di spazio extra testa nel tuo serbatoio di fermentazione.
Per un tipico lotto ~ 19L (US 5 galloni), la maggior parte gli homebrewers utilizzare un fermentatore di ~ 25L (noi 6,5 galloni).
Assicurarsi che si dispone di controllo di temperatura adeguato affinché il fermentatore non ottiene troppo caldo. Questo ha il vantaggio di produrre la migliore degustazione birra.
C'è un prodotto chiamato FermCap-S che aiuta a mantenere la schiuma durante la fermentazione e l'ebollizione:
https://www.morebeer.com/products/foam- ... ngredients
Infine, è possibile collegare un tubo flessibile di scarico al fermentatore invece di una camera di compensazione come in questa foto. In questo modo se esso overflow, si stanno recuperando nel secchio o brocca.
Spero che questo aiuta-